Kaart

hartje

LUNCH

dinsdag t.e.m. zaterdag

VG / HG 50€

HG / DESSERT 40€

VG / HG /DESSERT 58€

4 GANGENLUNCH 70€ (2 VG / HG / DESSERT)

 

Wij geven jullie met de glimlach een woordje uitleg over het menu in onze bistro.

Willen jullie graag vooraf onze lunch weten... mail gerust naar info@lepetitcoeur.be

hartje

A la carte

*Dit is een modelkaart. Onze gerechten zijn seizoensgebonden en volgens het marktaanbod beschikbaar.

Tapas

Secreto n°7

20 €

Bruscetta | tomatensalsa

15 €

Crispy chicken | curry dip (6 st.)

15 €

Gesmolten camembert met toast

15 €

Nobashigarnaal met panko | zoet-zure dip (6 st.)

15 €

Gefrituurde inktvis | verse tartaar (6 st.)

15 €

Garnaal & kaasbolletjes (12 st.)

12 €

Gebakken champignons met look

12 €

Kroketjes van hoevekip | tartaarsaus (5 st.)

15 €

Crunchy vegi sushi | wasabimayonaise (5 st.)

15 €

Voorgerechten

Gamba’s à la plancha (3/6 st.)

24 € / 38 €

Gerijpte Holstein rundscarpaccio

23 € / 29 €

Slaatje met gefrituurde tongreepjes | tartaarsaus

23 € / 29 €

Patatje garnaal en mousselinesaus

23 € / 31 €

Pomme “Moscovite” (10/30gr.) Royal Belgian Caviar Osietra

35 € / 80 €

Vitello tonato – laag gegaarde kalfsfilet met tonijnmayonaise

20 € / 28 €

Artisanale garnaalkroketten (2/3 st.)

20 € / 28 €

Vegetarische groentenwok

19 € / 25 €

Salade met camembert de Normandië

18 € / 24 €

Hoofdgerechten

Solettes meunières (2 stuks)

36 €

Gegrilde tonijn met choronsaus

36 €

Op vel gebakken kabeljauw met mousselinesaus

34 €

Huisbereide steak tartaar ‘bereid met liefde’

27 €

Ierse filet pur (peper, champignon, béarnaise)

36 €

Côte à l’os Hereford 1,2kg (saus naar keuze)

78 € / 2 pers.

Verse stoverij van varkenswangetjes

27 €

Vol-au-vent van Mechelse koekoek

27 €

Suggesties

Gerookte zalm met zijn garnituur

24 € / 29 €

Carpaccio van coeur de boeuf tomaat | grijze garnalen

28 € / 36 €

Witte asperges | scharrelei | gerookte ham | karnemelk

26 € / 34 €

Scampi diabolique

22 € | 30€

Gebakken coquilles | Brussels lof | crumble bloedworst | witte wijnsaus

26 € / 38 €

Ris de veau | jus morieltjes | textuur bloemkool

29 € | 39€

Lamsfilet | ratatouille

36

Desserts

Crème brûlee

9 €

Chocolademousse

9 €

Dame Blanche met warme chocoladesaus

10 €

Colonel (citroensorbet met vodka Belvedere)

10 €

Cafe glace

10 €

Moelleux van chocolade met vanilleijs

12 €

Tarte tatin met vanilleijs

12 €

Sabayon met vanilleijs (min. 2 personen)

12 €

Bent U allergisch, meld het ons.