Kaart

hartje

LUNCH

dinsdag t.e.m. zaterdag

VG / HG 50€

HG / DESSERT 40€

VG / HG /DESSERT 58€

4 GANGENLUNCH 70€ (2 VG / HG / DESSERT)

 

Wij geven jullie met de glimlach een woordje uitleg over het menu in onze bistro.

Willen jullie graag vooraf onze lunch weten... mail gerust naar info@lepetitcoeur.be

hartje

A la carte

*Dit is een modelkaart. Onze gerechten zijn seizoensgebonden en volgens het marktaanbod beschikbaar.

Tapas

Secreto n°7

21 €

Bruscetta | tomatensalsa

16 €

Crispy chicken | curry dip (6 st.)

16 €

Nobashigarnaal met panko | zoet-zure dip (6 st.)

16 €

Gefrituurde inktvis | verse tartaar (6 st.)

16 €

Garnaal & kaasbolletjes (12 st.)

14 €

Gebakken champignons met look

14 €

Voorgerechten

Gerijpte Holstein rundscarpaccio

24 € / 32 €

Slaatje met gefrituurde tongreepjes | tartaarsaus

26 € / 32 €

Patatje garnaal en mousselinesaus

26 € / 32 €

Vitello tonato – laag gegaarde kalfsfilet met tonijnmayonaise

22 € / 32 €

Artisanale garnaalkroketten (2/3 st.)

22 € / 31 €

Vegetarische groentenwok

22 € / 28 €

Hoofdgerechten

Solettes meunières (2 stuks)

40 €

Gegrilde tonijn met choronsaus

40 €

Huisbereide steak tartaar ‘bereid met liefde’

30 €

Ierse filet pur (peper, champignon, béarnaise)

40 €

Côte à l’os Hereford 1,2kg (saus naar keuze)

84 € / 2 pers.

Verse stoverij van varkenswangetjes

30 €

Vol-au-vent van Mechelse koekoek

30 €

Suggesties

6 oesters creusen nr. 3

24 €

Mergpijp | toast (20 min.)

18 € / 23€

Escargots de Warnant | kruidenboter (6-12 st.)

22 € / 30 €

Salade scampi | currydressing | appel

27 € / 35 €

Sashimi tonijn | wokgroenten

29 € / 45 €

Kalfslende | herfstgroentjes | mosterdsaus

30€

Kalfszwezerikkroket | tartaar | sucerinesalade (2-3st.)

26 € / 42 €

Op vel gebakken zeebaars | pastinaakcrème | spinazie | mousseline

34 €

Wilde eendenfilet | zoete aardappel | gebakken witloof | portosaus

35 €

Vol au vent van Mechelse koekoek | gebakken kalfszwezeriken | grijze garnalen | mousseline

40 €

Desserts

Crème brûlee

9 €

Cafe Glace

10 €

Dame Blanche met warme chocoladesaus

11 €

Moelleux van chocolade met vanilleijs

12 €

Tarte tatin met vanilleijs

12 €

Sabayon met vanilleijs (min. 2 personen)

12 €

Crêpe Normande met vanilleijs (min. 2 personen)

16 €

Crêpe Normande met vanilleijs – geflambeerd met Calvados 12 jaar (min. 2 pers.)

32 €

Bent U allergisch, meld het ons.