Kaart

LUNCH
dinsdag t.e.m. vrijdag
€ 21

A la carte
*Dit is een modelkaart. Onze gerechten zijn seizoensgebonden en volgens het marktaanbod beschikbaar.

Tapas
Secreto n°7
18 €
Bruscetta | tomatensalsa
12 €
Crispy chicken | yoghurt dip (6 st.)
14 €
Gesmolten camembert met toast
15 €
Nobashigarnaal met panko | zoet-zure dip (6 st.)
14 €
Gefrituurde inktvis | verse tartaar (6 st.)
14 €
Garnaal & kaasbolletjes (12 st.)
10 €
Gebakken champignons met look
10 €

Voorgerechten
Gamba’s à la plancha (3/6 st.)
24 € / 38 €
Gerijpte Holstein rundscarpaccio
22 € / 28 €
Slaatje met gefrituurde tongreepjes | tartaarsaus
22 € / 28 €
Patatje garnaal en mousselinesaus
22 € / 30 €
Pomme “Moscovite” (10/30gr.) Royal Belgian Caviar Osietra
35 € / 80 €
Vitello tonato – laag gegaarde kalfsfilet met tonijnmayonaise
19 € / 27 €
Artisanale garnaalkroketten (2/3 st.)
18 € / 26 €
Vegetarische groentenwok
18 € / 24 €
Salade met camembert de Normandië
16 € / 22 €

Hoofdgerechten
Solettes meunières (2 stuks)
31 €
Gegrilde tonijn met choronsaus
31 €
Op vel gebakken kabeljauw met mousselinesaus
31 €
Huisbereide steak tartaar ‘bereid met liefde’
25 €
Ierse filet pur (peper, champignon, béarnaise)
34 €
Côte à l’os van Belgisch witblauw 1kg (saus naar keuze)
66 € / 2 pers.
Verse stoverij van varkenswangetjes
26 €
Vol-au-vent van Mechelse koekoek
26 €

Suggesties
6 Oesters creusen nr. 3
18 €
Escargots met kruidenboter (6/12st.)
18 € / 25 €
Karnemelkstampers | gepocheerd ei | grijze garnalen
18 € / 28 €
Pasta met zwarte herfsttruffel
28 € / 36 €
Hertenkalf | appel | veenbes
34 €
Hazenrug met wildgarnituur
32 €
Zeebaars | risotto | boschampignons
29 €
Lamskroontje | seizoensgroenten
36 €

Desserts
Crème brûlee
8 €
Chocolademousse
9 €
Dame Blanche met warme chocoladesaus
9 €
Colonel (citroensorbet met vodka Belvedere)
9 €
Cafe glace
10 €
Moelleux van chocolade met vanilleijs
10 €
Tarte tatin met vanilleijs
10 €
Sabayon met vanilleijs (min. 2 personen)
10 €
Bent U allergisch, meld het ons.