Kaart
A la carte
*Dit is een modelkaart. Onze gerechten zijn seizoensgebonden en volgens het marktaanbod beschikbaar.
Tapas
Secreto n°7
24 €
Bruscetta | tomatensalsa
16 €
Crispy chicken | curry dip (6 st.)
16 €
Nobashigarnaal met panko | zoet-zure dip (6 st.)
18 €
Gefrituurde inktvis | verse tartaar (6 st.)
18 €
Garnaal & kaasbolletjes (12 st.)
21 €
Gebakken champignons met look
15 €
Voorgerechten
Gerijpte Holstein rundscarpaccio
24 € / 32 €
Slaatje met gefrituurde goujonettes van kabeljauw | tartaarsaus
26 € / 32 €
Patatje garnaal en mousselinesaus
26 € / 32 €
Vitello tonato – laag gegaarde kalfsfilet met tonijnmayonaise
22 € / 32 €
Artisanale garnaalkroketten (2/3 st.)
26 € / 32 €
Vegetarische groentenwok
22 € / 28 €
Hoofdgerechten
Solettes meunières (2 stuks)
40 €
Gegrilde tonijn met choronsaus
42 €
Huisbereide steak tartaar ‘bereid met liefde’
32 €
Ierse filet pur (peper, champignon, béarnaise)
44 €
Verse rundsstoverij
28 €
Vol-au-vent van Mechelse koekoek
30 €
Suggesties
6 oesters creusen nr. 3
24 €
Duo van kalfshersentjes
24 €
Escargots de Warnant | kruidenboter (6-12 st.)
24 € / 32 €
Gebakken coquilles | pompoen | appel |curry
26 € / 38 €
Paling in ’t groen
42 €
Zeeduivel | ratte de touquet puree | schorseneer | paksoï
38 €
Belgisch wit-blauw entrecôte 300 gr. | saus naar keuze
43 €
Kalfsblanquette
29 €
Gebakken zalmhaasje | fettucine | kreeftensaus
34 €
Varkenshaasje | gegrilde groenten | blackwellsaus
30 €
Desserts
Crème brûlee
9 €
Cafe Glace
12 €
Dame Blanche met warme chocoladesaus
12 €
Moelleux van chocolade met vanilleijs
12 €
Tarte tatin met vanilleijs
12 €
Sabayon met vanilleijs (min. 2 personen)
12 €
Colonel (citroensorbet met vodka Belvedere)
12 €
Sabayon met vanilleijs & rood fruit (min. 2 personen)
15 €
Aardbeien | limoen | vanilleijs
15 €
Bent U allergisch, meld het ons.